MOBILINI RAČUNARI, BAR - KOD SKENERI, RFID SISTEMI I WLAN OPREMA

MOBILINI RAČUNARI, BAR - KOD SKENERI, RFID SISTEMI I WLAN OPREMA

ENTERPRISE MOBILITY RJEŠENJA

TeleGroup, kroz partnertsvo sa kompanijama Motorola, Asap Systems i konsultantskom kućom Delicom, poslovnim korisnicima nudi kompletna Enterprise Mobility rješenja koja omogućavaju efikasno i pouzdano poslovanje bilo da se radi o proizvodnji, skladištenju, distribuciji, logistici, lancima snabdevanja, vođenju osnovnih sredstava, terenskom servisiranju itsl. Ova rješenja nalaze primjenu u svim segmentima tržišta i omogućavaju automatizaciju radnih procesa čime se ostvaruju značajne uštede u vremenu, radnoj snazi, angažovanju ukupnih resursa preduzeća i istovremeno se faktor ljudske greške svodi na minimum.

Poslovni procesi koji se odvijaju uz upotrebu hardverskih i softverskih rješenja iz Enterprise Mobility portfolija su pouzdaniji, efikasniji i optimalniji. U dijelu hardvera TeleGroup isporučuje cjelokupan portfolio moćnih Motorola uređaja, a u ovoj oblasti je isporučio kompletno rješenje za potrebe kompanija i organizacija kao što su Agencija za privredne registre Republike Srbije, Peštan i druge.

Enterprise Mobility rješenje obuhvata

 

MOBILNI RAČUNARI

Motorola mobilni računari svojim superiornim mehanizmima skeniranja omogućavaju automatsko prikupljanje i obradu podataka na mjestu nastanka informacije čime se postiže maksimalna mobilnost i efikasnost zaposlenih. Ovi uređaji omogućavaju integraciju glasovne komunikacije i prenosa podataka što ih čini idealnim rješenjem za unapređenje poslovanja u svim tržišnim segmentima a masovnu primjenu pronalaze u magacinskom poslovanju, distribuciji robe, transportu i logistici, proizvodnji, maloprodaji, poštanskim uslugama, industriji nafte i gasa, obrazovanju, zdravstvu, vladinim institucijama, javnim i komunalnim preduzećima, sektoru energetike itd. 
TeleGroup svojim korisnicima obezbjeđuje mogućnost održavanja uređaja kroz servisni ugovor na tri ili pet godina, čime se osigurava inicijalna investicija korisnika. Bez obzira na uzrok kvara uređaji se u najkraćem roku servisiraju ili zamijenjuju novim kako bi se korisnicima obezbjedio nesmetan kontinuitet poslovnog procesa.

Izdvajamo sljedeće proizvode

 

BAR – KOD SKENERI I MIKRO KIOSCI

Motorolini skeneri su poznati po svojim superiornim mehanizmima skeniranja koji omogućavaju prepoznavanje čak i oštećenih 1D i 2D bar kodova. Jednostavno se povezuju sa ostalim uređajima u poslovnoj mreži, čime se olakšava implementacija sistema. Na tržištu su prepoznatljivi i po svojoj otpornosti, pouzdanom i efikasnom očitavanju kodova što ih čini idealnim rješenjem za sve vaše poslovne potrebe. Višegodišnja garancija, za pojedine modele i do pet godina kao i mogućnost sklapanja servisnog ugovora o održavanju čini ponudu kompanije TeleGroup kompletnom.

 

 

Izdvajamo sljedeće proizvode

RFID SISTEMI

 

RFID sistemi su zapravo bar – kod sistemi sljedeće generacije. Upotrebom radio tehnologije vrši se očitavanje informacija zabiljeleženih u čipu tj. RFID tagu. Kako su RFID tagovi postali dostupni i isplativi za označavanje i manje vrednih stvari  RFID kao tehnologija se uveliko širom svijeta koristi u svakodnevnom poslovanju. TeleGroup nudi kompletan RFID portfolio proizvoda kompanije Motorola koja je začetnik RFID tehnologije i lider na svjetskom tržištu sa najvećim brojem patenata. Primena RFID tehnologije omogućena je na svim Motorola mobilnim računarima koji imaju integrisan RFID modul, ali je moguće koristiti i zasebne čitače.

 

Izdvajamo sljedeće proizvode

UREĐAJI ZA WIRELESS LAN

Povezivanje uređaja na mrežu je postao obavezan zahtjev u svakodnevnom poslovanju bilo da je riječ o desktop ili laptop računarima, štampačima, pametnim telefonima ili pak mobilnim računarima. Našim korisnicima obezbjeđujemo uslugu isporuke i implementacije neophodne opreme za povezivanje na mrežu preduzeća upotrebom Wi-Fi tehnologije. Iz naše ponude izdvajamo Motorola opremu, koja je lider u proizvodnji i standardizaciji Wi-Fi tehnologije ali i nosilac velikog broja patenata. Motorola nudi WING5 tehnologiju koja upravo sada obezbjeđuje sve  ono što drugi proizvođači planiraju da plasiraju na tržište tek za par godina. Uz dokazanu ekspertizu u implementaciji i održavanju WLAN infrastrukture u kombinaciji sa proizvodima vrhunskog proizvođača, TeleGroup korisnicima obezbjeđuje pouzdan i dugotrajan rad WLAN mreže. 

Izdvajamo sljedeće uređaje

 • Cambium Networks
 • Arris
 • polycom
 • motorola
 • cisco
 • Mitel
 • microsoft
 • ibm
 • check point
 • Blue Coat
 • nice
 • Noja Power
 • r and m