SVEČANO OTVARANJE TELEGROUP TECH HUB-A NA ETF-U U BANJOJ LUCI

Sa zadovoljstvom pozivamo studente i profesore ETF-a na svečano otvaranje TeleGroup Tech Hub-a koje će se održati 22. novembra 2017. godine u konferencijskoj sali (1325) sa početkom u 14h. Veliko nam je zadovoljstvo što će Tech Hub otvoriti prof. dr Branko Blanuša dekan ETFa i Aleksandar Antunović COO kompanije TeleGroup.

Nakon otvaranja će za sve prisutne biti organizovan koktel ručak u KSET Pub-u od 15.30h.

Ko smo i šta radimo

TeleGroup je tehnološka kompanija osnovana 1992. godine u Velikoj Britaniji. Od osnivanja do danas izrasli smo u sistem koji uspješno posluje u 10 država na širem tržištu Evrope i Bliskog istoka. Pružamo sveobuhvatna IT rješenja i usluge infrastrukturnog inženjeringa prilagođene potrebama različitih industrija. Analiziramo poslovne procese korisnika i predlažemo optimalna rješenja za povezivanje, digitalizaciju, automatizaciju i zaštitu svih segmenata poslovanja.

Zašto smo osnovali TeleGroup Tech Hub

TeleGroup Tech Hub osnovan je uz podršku Elektrotehničkog fakulteta u Banja Luci. Naš cilj je da studentima i budućim inženjerima omogućimo da razumiju kako funkcionišu poslovni procesi u velikim tehnološkim kompanijama i da budu u toku sa najnovijim trendovima u oblasti IT-a, telekomunikacija i elektroenergetike. Kroz program plaćene stručne prakse, mladim praktikantima koji se najbolje pokažu omogućićemo učešće u međunarodnim komercijalnim projektima na kojima je kompanija TeleGroup angažovana.

Programski ciljevi TeleGroup Tech Hub-a

• Organizovanje stručnih radionica kao priprema za učešće u komercijalnim projektima kompanije TeleGroup
  • Obezbjeđivanje podrške za studente koji žele da primjene stečena znanja kroz rad na kompleksnim internacionalnim projektima uz mentorstvo uspješnih i iskusnih inženjera u oblasti IT-a, telekomunikacija i elektroenergetike
  • Organizovanje stručnih i naučnih predavanja u saradnji sa akademskim institucijama i globalnim tehnološkim liderima u oblasti IT-a, telekomunikacija i elektroenergetike

Zašto da postaneš član TeleGroup Tech Hub-a?

Biti student ETF-a je privilegija. Za dalje velike korake i uspehe u životu i karijeri važan je dobar tim.

Zato nam se pridruži, a mi ćemo te voditi kroz najudaljenija sazvježđa #TECHVASIONE!

Kako da postaneš član TeleGroup Tech Hub-a?

• Cambium Networks
  • Arris